Compra productes de la cabra catalana

Amics i amants de la Cabra Catalana:
Ens plau de poder començar a oferir-vos alguns productes, fruit del nostre ramat: carn i llet procedents de les pastures boscanes del Montsec, convertides en aliments sans i saborosos, que deixen retrobar gustos, aromes i textures ancestrals, gairebé oblidades, aixafades per una agricultura i una ramaderia extensa i intensament agressives i insensates.
La circulació d’aquests productes ens ajudarà a fer viable per ell mateix aquest ramat de recuperació i, en endavant, la reimplantació de la raça al seu territori original. De retruc, també contribuïm a fer perdurar el malmés ofici de cabrer, una manera de viure vinculada al bosc, la terra i el bestiar. El corrent econòmic i societal actual empeny cap a l’eliminació d’aquestes formes de vida més dependents de la terra que del muntatge empresarial i estatal vigents. Ens sentim  molècules d’aigua que volen resistir el gran corrent avall que ja sabem on porta.
 
Menjant aquests productes esteu donant suport a la recuperació de la raça!
Cabres amunt, i tirant pel dret!
Per encàrrecs poseu-vos en contacte amb nosaltres a cabracatalanadelmontsec@gmail.com o als telèfons 651640609/638898858 i buscarem com us pot arribar directament.
  • Pels CABRITS (n’hi han un total de 15) feu la comanda el més aviat possible.
  • Pel CRESTÓ s’esperarà a portar un  animal a l’escorxador fins que estigui íntegrament encarregat.
  • EL IOGURT també el trobareu a Balaguer els dissabtes al matí al Mercat de la Terra a la plaça del Pou o a cal Pàmies.
Els preus i formats de la carn poden sofrir alguna variació per anar­‐se adaptant a la realitat i a les necessitats.
*Els cabrits si els voleu més fets ho podeu demanar.