Viatge De Slow Food A Todmorden – Anglaterra

Companys,
al mes de juliol, Slow Food Terres de Lleida està preparant un viatge a Anglaterra per tal de conèixer el projecte de jardins comestibles que han establert a la ciutat de Todmorden i fer una mica de turisme per les rodalies.

El viatge està en projecte, però pensem que seran 5 dies , del 11 al 15 de juliol de 2016.
El cost ens és difícil predir ja que el dels vols poden variar molt segons el moment de la reserva; també l’allotjament està condicionat: si som pocs es farà en cases habilitades per petits grups de visitants del projecte,;si som colla ,haurà d’ésser allotjament hoteler. Igualment el trasllat interior variarà si es fa en transport públic o be lloguem un autocar.

Si hi esteu interessats, ens ho comuniqueu abans del 9 d’abril a aquest mateix correu i una vegada sapiguem quants serem, ens posarem en contacte amb vosaltres per reservar vols i programar en ferm.
Per a més informació del projecte Todmorden ,visiteu vàries webs que hi ha a internet.

Estem en contacte.