“De la involució verda a la revolució orgànica” amb Jairo Restrepo i Josep Pàmies

El pròxim 6 de maig a l’Ajuntament de Balaguer tindrem una xerrada sobre agricultura regenerativa. Jairo Restrepo, pioner en agricultura regenerativa, i altres agrònoms han ideat una estratègia viable de producció d’aliments en forma ecològica, on no hi han problemes de plagues i les produccions son més que acceptables. Josep Pàmies presentarà en Jairo i ens animarà a canviar la forma de fer.

La degradació de l’estructura actual de l’agricultura, la ramaderia i la salut ve agreujada per una cúmul d’interessos econòmics que ens volen situar en una roda de consum i autodestrucció, però de la que és possible sortir. Hi ha alternatives

 

Dimarts, 6 de Maig 2014 (de 16.00 a 19.30)
Balaguer Ajuntament de , Lleida
Més informació:
www.agriculturaregenerativa.es