Documental “La voz del viento” el diumenge 4

El pròxim diumenge 4 de maig a l’Ajuntament de Balaguer es passarà el documental “La voz del viento”

Jean Luc Danneyrolles, agricultor de la provença Francesa i Carlos Pons, documentalista, organitzen un viatge cap a Granada a la trobada de projectes socials alternatius. Enrolen un càmera i parteixen durant els grans freds de Febrer del 2012, portant amb si com a moneda de canvi una gran col·lecció de Llavors.
El testimoniatge d’un moviment que creix….Un altre món és possible aquí i ara.
Utilitzant com a fil conductor les llavors que es van intercanviant durant el viatge i les trobades amb 35 dels moltíssims projectes que estan germinant en el mediterrani occidental, reflexionarem sobre aquest altre viatge col·lectiu cap al nou món, entorn de l’agroecologia, el decreixement, la cooperació, la permacultura, l’apoderament personal i popular i el canvi de paradigma (del material/econòmic a l’humà i mes allà).

la-voz-del-viento

 

 

Dilluns, 4 de Maig 2014 ( 19.00h)

Ajuntament de Balaguer

(Lleida)

Col.laboració : 3 EURO