Carn de Crestó

♈ CARN DE CRESTÓ

procedent d’animals de 2-­3 anys d’uns 50-­60 kg engreixats a base de pastura boscana a la serra del Montsec (Vilanova de Meià).
Presentat en paquets d’ 1 o 2 kg de talls variats amb os i empaquetat al buit.  A punt per cuinar o congelar. 17 €/kg (15€/kg + despeses escorxador-­‐tallar-­‐envasar). Crestó en parts grans sense tallar (un quart o mig crestó): 13€/kg (12€/kg + despeses)

Es portarà un animal a l’escorxador quan estigui íntegrament encarregat.

Per encàrrecs poseu-­vos en contacte amb nosaltres a cabracatalanadelmontsec@gmail.com o als telèfons 645297729/638898858 i buscarem com us pot arribar directament.

CARN I LLET DE PASTURA, sense pinso ni gra i una baixa proporció de farratge (ramaderia de baix impacte agrícola) en distribució DIRECTA

 

RECEPTA: ESTOFAT CAMPEROL DE CRESTÓ (Jornada de la Cabra 2015)

Adobat:
el dia abans posar a macerar en una cassola el crestó trocejat amb os. Afegir-hi all picat, sal, pebre, oli, vi blanc, romani i farigola (vi blanc i oli a parts iguals)

L’endemà:
posar la cassola de crestó amb l’adobat a foc lent i afegim pastanaga, ceba, carabassa i pebrot a trossos grans. Rectificar de sal i condiments al gust. Quan bulli afegir-hi aigua poc a poc fins a cobrir, remenar sovint i deixar coure a foc lent un parell d’hores. Afegim patata i poma i deixem coure mitja hora més, o fins que la patata i la poma estan al punt.

Deixar reposar tapat abans de gaudir-lo.

 

MENJANT PRODUCTES DE LA CABRA CATALANA DONEU SUPORT A LA RECUPERACIÓ DE LA RAÇA